Villa Lorensberg

Inredning

Sinnligt. Välkomponerat. Nära. Nordiskt Ljus. Intuitivt.

I Villa Lorensberg är samklangen mellan materialen helt i harmoni. Tidlöst, men också exakt i tiden. Här är det lätt att föreställa sig fantastiska långa frukostar, härliga middagsbjudningar, långsamma sommarkvällar på balkonger och uteplatser och ett härligt sorl i trapphuset när grannar möts spontant.

Inflyttning; maj/juni 2023

Tänk att kunna bo i en nybyggd, exklusiv våning några få minuter från Götaplatsen!

Välkommen till en av Göteborgs allra finaste adresser, Lennart Torstenssonsgatan 9. Just här växer Villa Lorensberg fram, ett hus med endast åtta omsorgsfullt ritade hem. I detta historiska kvarter finns stadens puls alldeles nära, men på platsen vilar lugnet. En liten skog bildar fonden tillsammans med stolta, vackra tegelbyggnader.

Exempel på kök

Exempel på badrum

KONTAKT MÄKLARE

Har du några funderingar eller frågor så tveka inte att kontakta oss.

mäklare, AHRE VILLOR & VÅNINGAR

mäklare, AHRE VILLOR & VÅNINGAR

Ahre Villor & Våningar förmedlar, som namnet antyder, villor och våningar i Göteborg. En enorm erfarenhetsbas och yrkeskompetens har byggts upp under de 37 år verksamheten arbetat. Vi ser varje uppdrag som ett stort förtroende och skapar utifrån det unika objektet ett överraskande bra resultat. Våra samlade resultat är grunden till vårt starka varumärke.

Köpare kontaktar oss för att många gånger hitta sin nästa bostad. Många säljare kontaktar oss för att under vårt varumärke sälja sin bostad med både högsta kvalité och största trygghet. Vi ser hos våra kunder att erfarenhet och kompetens lönar sig!