Villa Lorensberg

Preludio n. 1

Antal rum 1. Boarea 35 kvm.

Första takten i den här akten är det välklingande Preludio n. 1

Preludio är en italiensk musikterm som betyder förspel. På liknande vis börjar Villa Lorensberg på entrévåningen med dessa två välklingande preludier.

Foajén i Villa Lorensbergs visar omedelbart var i all världen du är. Behagfullt välkomnas du in av det glasade dörrpartiet i ek, granitgolvet, den välvda väggen i Stucco Lustro belyst i vackert släpljus, de ljust målade väggarna och de målade trappräckena. Raka vägen in!

Som en del av en större föreställning erbjuds en brilliant planlösning om 34 kvm med stenlagd terrass om 8 kvm.

Hallrum med golv i grå kalksten, garderober med sidohängda dörrar och kappnisch i ask målad i en kulör likt sand.

Härifrån nås badrummet med vitt blankt kakel i stående format och golv i grå kalksten. I övrigt finns dusch med blandare i borstad nickel, handdukstork, golvstående toalett, infällt handfat i bänkskiva av kalksten från vägg till vägg på vitlackad kommod, spegel med rundad metallram och belysning i rostfritt samt kombimaskin med tvätt/tumlare. Golvvärme och dimbara spots.

Golvet övergår i vitpigmenterad ek i fiskbensläggning. Golvlister 90 mm höga med rundad profilering och i lika kulör som vägg. Väggar i hall, kök och vardagsrum är strukna i ljust varmgrå nyans. Strömbrytare och eluttag i vitt. Stilrena innerdörrar i varmt ljusgrått och designade dörrtrycken i rostfritt stål. Snygga förnicklade takspottar i hall kompletterar dagsljuset. Hantverksmässigt tryckta tapeter i behagliga mönster och färger i sovrum.

Arbetskök med skåpinredning med köksbänk i grå kalksten, förnicklad spotskena ovan, induktionshäll, spisfläkt, ugn med microfunktion, kyl/frys och diskmaskin i obsidiansvart. Fönsterbänkar i kalksten. Blickarna lockas mot den glasade altandörren till den stenlagda terrassen, omgärdad av plantering på sydeuropeiskt vis. En snygg loungemöbel gör livet med en gång skönare att leva.

Köket ligger öppet mot sällskapsytan vilken rymmer både matbord och en sittgrupp. Innanför ligger sovalkoven med plats för t ex en 160 cm bred säng. Fönster i två väderstreck förser med dagsljus. Till bostadsrätten hör ett förråd om 2,1 kvm.

Det tar 8 minuter att gå ner till Götaplatsen! Vilket tempo!

De exteriöra och interiöra bilderna på Villa Lorensberg är exempelbilder som skall visa hur byggnaden kommer att se ut samt även visa de båda inredningslinjerna och den atmosfär som vi tror att de  kommer att skapa. De visar inte exakt hur det kommer att bli men pekar ändå ut en riktning till hur det kommer att kunna upplevas.

Våning 1
Antal rum 1
Boarea 35 kvm

Månadsavgift 1 600 kr.
Pris 4 252 500 kr

KONTAKT MÄKLARE

Har du några funderingar eller frågor så tveka inte att kontakta oss.

mäklare, AHRE VILLOR & VÅNINGAR

mäklare, AHRE VILLOR & VÅNINGAR

Ahre Villor & Våningar förmedlar, som namnet antyder, villor och våningar i Göteborg. En enorm erfarenhetsbas och yrkeskompetens har byggts upp under de 35 år verksamheten arbetat. Vi ser varje uppdrag som ett stort förtroende och skapar utifrån det unika objektet ett överraskande bra resultat. Våra samlade resultat är grunden till vårt starka varumärke.

Köpare kontaktar oss för att många gånger hitta sin nästa bostad. Många säljare kontaktar oss för att under vårt varumärke sälja sin bostad med både högsta kvalité och största trygghet. Vi ser hos våra kunder att erfarenhet och kompetens lönar sig!